TB

EPS TB on kilpajoukkue, jonka pelaajat harjoittelevat tavoitteellisesti ja aktiivisesti ympäri vuoden. Joukkue voitti kaudella 2016 TB ykkösdivarin lohkonsa ja pääsi mukaan TBSM-karsintaan, joka pelattiin alkuvuonna 2017. Kaudella 2017 pelaamme B-tyttöjen ykköstä. Haemme nyt lisää motivoituneita ja lahjakkaita pelaajia. Tule mukaan erittäin pätevään valmennukseen ja iloiseen joukkueeseemme!

Joukkueen yhteyshenkilöt:

Joukkueenjohtaja:
Eero Peurala, 040 589 8684

Päävalmentaja:

Valmentajat:
Aleksi Kangasniemi, aleksi.kangasniemi(a)espoonpalloseura.fi, 045 325 7776, tyttöjalkapallokoordinaattori

Fyysinen valmentaja:
Carlos Fradao