EPS T11

EPS T11 joukkueessa pelaa tällä hetkellä reilut 20 vuosina 2011-2012 syntynyttä tyttöä. Joukkue on perustettu huhtikuussa 2017. Harjoitus- ja peliohjelma -välilehdeltä näet joukkueen ohjelman.

Uusia  pelaajia otetaan joukkueeseen.

Jos haluat liittyä mukaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ja sovitaan kokeiluharjoituksista. Jos kokeilun jälkeen jalkapallo tuntuu omalta lajilta, tehdään tämän jälkeen virallinen ilmoittautuminen seuraan ja joukkueeseen Jäseneksi-ilmoittautumislomakeella.

Joukkueen yhteyshenkilöt:

Joukkueenjohtaja: