EPS T05

Ikäluokkaan kuuluu n. 60 mahtavaa futistyttöä. T05 ikäluokka on EPS:ssä jaettu tasoryhmiin:

• EPS T05 Akatemia
  • Musta A
  • Musta B
  • Musta C

Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa (talvella Esport Arena ja Espoonlahden kuplahalli, kesällä Espoonlahden ja Kivenlahden tekonurmet) ja osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti sarjoihin ja turnauksiin. Kaikentasoiset uudet pelaajat ovat enemmän kuin tervetulleita joukkueeseemme, ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajiimme tai vastuuvalmentajiimme!

EPS T05 Akatemia

Kilpajoukkueemme pelaa syyskaudella T13 ELL:ssä. Kuluvalla kaudella olemme saavuttaneet jälleen hyvää menestystä ikäluokan korkeimmalla tasolla peleissä ja turnauksissa, isoimpina saavutuksinamme Stadi Cupin voitot vuosina 2017 ja 2018. Urheilullisen menestyksen lisäksi joukkueessamme on mahtava meininki ja yhteishenki.

AVOIMET HARJOITUKSET
Akatemian ovet ovat aina auki pelaajille, jotka suhtautuvat jalkapalloon intohimolla ja tähtäävät huipulle. Kauden vaihtuessa haluamme kuitenkin madaltaa kynnystä tulla kokeilemaan ja/tai katsomaan miltä toimintamme vaikuttaa ja miltä Punainen perheemme näyttää.

Avoimet harjoitukset viikoilla 44-46:

- tiistai 18:30 - 20:30 Esport Center

- keskiviikko 16:30 - 18:15 Espoonlahti TN

Ota yhteyttä vastuuvalmentajaamme:

Akatemian valmennus

Akatemian joukkuevalmennuksesta vastaavat kaudella 2018 Miika Wires ja Valtteri Honkanen + apuvalmentajat.

Joukkueen maalivahtivalmennuksesta vastaa joukkueen oma ammattivalmentaja Joonas Salmimäki. Seuran fysiikkavalmentaja sekä ikäluokkavalmentaja ovat joukkueen harjoituksissa mukana viikoittain.

Löydät meidät myös Instagramista: eps_t05akatemia

Miksi EPS T05 Akatemia?

1. Laadukas valmennus - joukkuevalmentajien lisäksi valmennuksestamme vastaavat seuran ammattivalmentajat (ikäkausivalmentaja, fysiikkavalmentaja, maalivahtivalmentaja ja valmennuspäällikkö).
  2. EPS pelitapa - pääset oppimaan jalkapalloa EPS-metodin avulla, joka on positional play´n pohjalta luotu harjoitus- ja pelifilosofia sekä metodologia.
  3. Loistavat olosuhteet - harjoitukset Espoonlahden urheilupuiston ja Kivenlahden tekonurmikentillä; talvikaudella Esport Arena ja Espoonlahden kuplahalli.

T05 - Uutiset

Joukkueen yhteyshenkilöt