EPS T05 Akatemia

Kilpajoukkue pelaa hyvällä menestystä ikäluokan korkeimmalla tasolla. Isoimpina saavutuksina Stadi Cupin voitot vuosina 2017 ja 2018. 2018 ELL:ssä saavutimme pronssia ja 2018 SPL Lopputurnauksessa hopeaa.

AVOIMET HARJOITUKSET
Akatemian ovet ovat aina auki pelaajille, jotka suhtautuvat jalkapalloon intohimolla ja tähtäävät huipulle - tervetuloa kokeilemaan ja katsomaan miltä Punainen perheemme näyttää. Ota yhteyttä vastuuvalmentajaamme:

Akatemian valmennus
Akatemian joukkuevalmennuksesta vastaavat kaudella 2019 Miika Wires ja Valtteri Honkanen + apuvalmentajat.

Joukkueen maalivahtivalmennuksesta vastaa joukkueen oma ammattivalmentaja Joonas Salmimäki. Seuran fysiikkavalmentaja (Max Thibault) sekä ikäluokkavalmentaja (Jori Wahlroos) ovat joukkueen harjoituksissa mukana viikoittain.

Tyttöjen kilpajoukkueet (TB/C Akatemia, T05 Akatemia ja T06 Akatemia) tekevät lisäksi tiivistä yhteistyötä, niin harjoitus- kuin pelitapahtumissakin seuran valmennuspäällikön Boris Wistuban johdolla.

Löydät meidät myös Instagramista: eps_t05akatemia

Miksi EPS?

1. Laadukas valmennus - osaavien joukkuevalmentajien lisäksi valmennuksestamme vastaavat seuran ammattivalmentajat.
  2. EPS pelitapa - pääset oppimaan jalkapalloa EPS-metodin avulla, joka on positional play´n pohjalta luotu harjoitus- ja pelifilosofia sekä metodologia.
  3. Loistavat olosuhteet - harjoitukset Espoonlahden urheilupuiston ja Kivenlahden tekonurmikentillä; talvikaudella Esport Arena ja Espoonlahden kuplahalli.

T05 Akatemia - Uutiset

Joukkueen yhteyshenkilöt