Pitkään seurassa toiminut Harri Ahopelto päättä valmennusuransa.

"Kiitos !

23 vuotta nuorisotyötä, yli 3000 harjoitusta, yli 600 peliä, 300 futsal peliä, 10 ulkomaanreissua ja 100 turnausta ovat nyt takana. On aika keskittyä muihin asioihin elämässä. Olen ollut usean joukkueen toiminnassa lasteni Lauran, Henrin ja Jeren innoittamana. Matkalla olen tavannut upeita nuoria, pelaajien vanhempia, taustajoukkoja ja kollegoja sekä tietysti EPS organisaation ihmisiä.

Haluaisin kiittää erityisesti seuraavia: Maija, Liisa, Marjo, Jarmo, Ninnu, Arto V, Pekka T, Marko H, Arto K, Esa, Bewar, Tony, Tango, Kimi, Muhis, Leksa, Tomppa, Timppa, Buddy, ja kaikki EPS toimistoväki. Jarmo Vaskon ja Maija Jokisen kanssa olemme kulkeneet yhtä pitkä matkan ja yhtään päivää en vaihtaisi pois. Iloa, surua, pettymyksiä ja onnistumisia on tämä pelimatka sisältänyt

Kaikki ihmisen tunneskaalan osa-alueet kuuluvat jalkapalloon, ja nyt on päällimmäisenä luopumisen tuska, kun aktiivitoiminta päättyy. Kentän laidalta en poistu ja varsinkin oma naisten joukkue sekä EPS miehet ovat ne joita tulen seuraamaan jatkossakin. Näissä peleissä kaikki tunteet ovat mukana joka pelissä.

Kiitos vielä kaikille."

- Harri Ahopelto

Espoon Palloseura haluaa kiittää Harria hänen pyytteettömästä työstään seuran ja pelaajien eteen. Nähdään katsomossa!