EPSin miesten edustusjoukkueen pitkä ja tapahtumarikas kausi on takana ja paikka Kakkosessa on varmistettu.

Paikka varmistui jännittävästi vasta viimeisellä kierroksella. Viimeisen kierroksen käynnistyessä putoamista vastaan taisteli peräti kolme seuraa: EPS, Käpylän Pallo ja Grankulla IFK.

EPSin tilanne oli se, että paikka Kakkosessa varmistuisi voitolla sarjakärki Gnistania vastaan tai jos Käpylän Pallo häviäisi tai pelaisi tasan FC Espoota vastaan. GrIFK tilanne oli puolestaan se, että se tippuisi häviämällä Ilves/2:lle ja jos EPS ja KäPa voittaisi omat ottelunsa.

Jännitys oli käsinkosketeltavaa, kun EPS oli tappioasemassa ja KäPa oli mennyt johtoon Leppävaarassa. Tämä tilanne tarkoittaisi EPS:lle putoamista. EPS aloitti loppukirin Gnistania vastaan, mutta ottelu päättyi Gnistanin 4-3 voittoon. Samaan aikaan KäPa johti otteluaan vielä 90 minuuttia pelattuna. Leppävaarassa tapahtui kuitenkin ihme, 90+3 min pelattuna FC Espoo tasoitti. Riemulla ei ollut rajaa, punaiset pääsivät juhlimaan säilymistä niin Oulunkylässä kun kotisohvillaan.

EPS jatkaa näin myös ensi kaudella Kakkosessa.

Kauden aikana nähtiin huikeita suorituksia kentällä, ja joukkue taisteli jokaisesta pisteestä loppuun asti. Yhtenä hienoimpana hetkenä mainittakoon EPS – Pallo-Iirot ottelun 1-4 tappioasemasta hurmiollinen nousu 4-4 tulokseen.

Ilman tätä pistettä olisi ensi kauden sarjataso alempana.

Espoon Palloseura haluaa kiittää kaikki vapaaehtoistoimijoita ja yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistivat ottelutapahtumien järjestämisen, pallopoikia ja -tyttöjä jotka kaatosateessakin hoitivat tehtävänsä mallikkaasti, saattajia jotka ilollaan antoivat vauhtia pelaajille ja kannattajia jotka koko kauden ajan tukivat joukkuettaan niin kotona kuin vieraissakin.

Espoonlahdessa nähtiinkin Kakkosen viidenneksi parhain katsojakeskiarvo, 471.

Kiitos kaikille!