Espoon Palloseuran päätoimiset valmentajat kaudella 2020

EPSin tulevan kauden päätoimiset valmentajat on valittu. Uusina päätoimisina ikäluokkavalmentajina seurassa aloittavat Eero Laurila (1.11.2019), Mostafa Modabberian (1.12.2019) ja uutena fyysisenä valmentajana aloittaa Tatu Tiihonen (1.11.2019).

Ikäluokkavalmentajat vastaavat oman ikäluokkansa toimivuudesta ja pelaajakehityksen seurannasta. He toimivat ikäluokkansa poikien akatemia- ja taitokoulujoukkueiden vastuuvalmentajina. Ikäkausivalmentajien toimenkuvaan kuuluu olennaisesti ikävaiheen kilpajoukkueiden pelaajakehityksestä (tytöt ja pojat) huolehtiminen. Ikäkausivalmentaja vastaa haaste- ja harrastejoukkueiden pelaajakehityksen seurannasta sekä ikäluokan joukkueiden valmentajien tukemisesta ja kouluttamisesta.

Ikäluokkavalmentajat 2020:

Jalkapallokoulu (2014 ja 2013 syntyneet) ja U7 (2013 syntyneet): Ionel Armean

U8 (2012 syntyneet): Tom Jolkkonen

U9 (2011 syntyneet): Juuso Kevari

U10 (2010 syntyneet): Stefan Wikström

U11 (2009 syntyneet): Eero Laurila

U12 (2008 syntyneet): Janne Kangasniemi

U13 (2007 syntyneet): Niklas Pippingsköld

U14 (2006 syntyneet): Arpad Mester

U15 (2005 syntyneet): Mostafa Modabberian

B-pojat: Varmistuu lähiaikoina

B-tytöt: Arpad Mester

Miehet edustus: Kalle Tallqvist

U10 ikäluokassa Stefan Wikströmin tukena toimii Khalid Ibrahim. Wikström toimii myös EPSin teknisenä johtajana.

U12 ikäluokassa Janne Kangasniemen tukena toimivat Faton Seferi sekä Tuomas Tiippana. Kangasniemi toimii myös EPSin urheilutoimenjohtajana.

U14 ikäluokassa poikien Akatemiajoukkueen päävalmentajana toimii Stephen Gardias.

TB Akatemian päävalmentajana toimii Arpad Mester.

Seuran muiden joukkueiden valmennus hoidetaan OTO-valmentajilla ja kyseisiä valmentajasopimuksia valmistellaan parhaillaan. Vahvistukset muiden joukkueiden valmentajista tiedotetaan joukkuekohtaisesti.

Maalivahtivalmennuksen vastaavana jatkaa Mika Johansson ja fysiikkavalmentajana aloittaa Tatu Tiihonen. Valmennustiimin neuvonantajana jatkaa Boris Wistuba.

Lisätiedot: Janne Kangasniemi: janne.kangasniemi(a)espoonpalloseura.fi