Duudsonit Activity Park (DAP) ja Espoon Palloseuran Jalkapallo aloittavat yhteistyön.
Yhteistyön tavoitteena on kehittää 6-13 -vuotiaiden pelaajien motorisia taitoja, pitää hauskaa ja saada hiki pintaan. Pelaajat harjoittelevat DAP:ssa talvikaudella kerran viikossa marraskuusta maaliskuuhun.

- Olemme erittäin iloisia uuden yhteistyön aloittamisesta. DAP:n isot ja monipuoliset tilat antavat meille mahdollisuuden kehittää pelaajia monipuolisesti ja tuoda uudenlaista sisältöä harjoitteluun, kertoo EPSin puheenjohtaja Mika Miettinen.
EPSissä uskotaan, että harjoittelu DAP:ssa kehittää paitsi pelaajien motorisia taitoja, tuo se myös rohkeutta kokeilla uusia asioita. Kehonhallinnan lisääntyminen vähentää loukkaantumisia.

-On erittäin hienoa lähteä tekemään yhteistyötä espoolaisen urheiluseuran kanssa. Lasten ja nuorten liikunnan lisääminen on yksi suurimpia tavoitteitamme. Puistossa kaikki tehdään omalla keholla. Täten aktiviteetit soveltuvat mainiosti muun muassa kehonhallinta-, koordinaatio-, liikkuvuus- ja tasapaino-ominaisuuksien kehittämiseen, sanoo Duudson Activity Parkin myyntijohtaja Henri Itävalo.

EPSin johtokunnan jäsen Christian Eroma kertoo, että yhteistyön avulla voidaan aktivoida myös pelaajien sisaruksia ja koko perhettä liikkumaan.
-Olemme vaikuttuneita DAP:n tavasta lähteä monivuotiseen yhteistyöhön kanssamme. Se sisältää myös muita elementtejä, kuten tapahtumayhteistyön. Kummallakin taholla on aito halu liikuttaa lapsia ja tartuttaa koko elämän läpi kulkeva tekemisen ja liikunnan ilo lapsiin, Eroma kertoo.

Lisätiedot:
Christian Eroma, EPS: christian.eroma(a)espoonpalloseura.fi, puh. 040 098 8005
Essi Puistonen, EPS: essi.puistonen(a)espoonpalloseura.fi, puh. 050 522 6257
Henri Itävalo, Duudsonit Activity Park, henri.itavalo(a)dap.fi, puh. 050 524 7705