Tervetuloa tutustumaan Frame footballin eli dallarijalkapallon saloihin.

Tapahtuma järjestetään Espoonlahden urheilupuiston säbäkaukalossa (Espoonlahdentie 2) torstaina 5.9.2019 klo 17:00-19:00.

Tapahtuma on Espoon Palloseuran ja Espoon kaupungin yhteistyössä järjestämä ilmaistapahtuma, missä pääset kokeilemaan jalkapalloa dallarin kanssa.

Dallarijalkapallo on kehitetty innokkaille lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat tuekseen kävelyn apuvälinettä.

Kerromme myös miten pääset mukaan liikkumaan hyvässä ja mukavassa seurassa. Tule innostumaan futiksesta!

Paikalla on Espoon Palloseuran ammattivalmentajia, Espoon kaupungin liikuntapalvelut ja fysioterapeutti Helena Pippingsköld-Ukkola, Terapiatalo Tonus.

Tapahtuman kummijoukkueena toimii EPS Fortis.

Lisätiedot:

Kirsi Ahonen