OldschoolLogo2019
Taas on aika kutsua kaikki kokeneet epsiläiset Espoonlahteen 14.9.2019, jolloin selvitämme, mikä ikäluokka on kovin.
Selityksiä viime vuoden turnauksen tappioista olemme kuulleet vuoden ajan, mutta nyt on tekojen aika.
Ottelut pelataan meille kaikille niin rakkaan Espoonlahden urheilupuiston tekonurmi kakkosella.
Turnauksessa on alaikäraja ja luonnollisesti se on +35 vuotiaat. Nuorin ikäluokka, joka siis tänä vuonna saa osallistua turnaukseen, ovat 1984 syntyneet epsiläiset.

Ilmoita oma ikäluokkasi turnaukseen 24.8.2019 mennessä.

Old School Turnauksen säännöt:

-    Pelit pelataan pienellä kentällä, juniorimaaleihin (2x5m), 1+4 kokoonpanolla.

Voitosta 3 pts, tasapelistä 1 pts, tappiosta 0 pts.

-    Samaan ikäluokkaan voi turnaukseen ilmoittaa useamman joukkueen.

-    Nimettyjen pelaajien tulee olla edustanut Espoon Palloseuraa kyseisessä ikäluokassa.

-    Osallistumismaksu 175 euroa/joukkue. Hinta sisältää turnauksen ja saunavuokran turnauksen jälkeen.

-    Pelien jälkeen iltaa vietetään Kakkosen ottelua EPS - FC Honka Akatemia seuraten ja samalla saunoen.
Tilaisuudessa on mahdollista ostaa virvokkeita ja  ruokaa. Tästä tarkempaa tietoa myöhemmin.

-    Voittajalle mainetta ja kunniaa sekä EPS Old School Turnauksen kiertopalkinto kaiverruksella. Muista palkinnoista myöhemmin lisää.

-    Tasoitussääntö

Otteluissa 5 vuotta vanhempi joukkue saa yhden rangaistuspotkun ottelun alussa.

Mikäli ikäero on 10 vuotta, kokeneempi joukkue saa 2 rangaistuspotkua ottelun alussa jne.

Vakuutusturva

Turnauksen järjestäjällä ei ole vakuutuksia osallistujien varalle, joten pidäthän huolen, että vakuutuksesi on kunnossa.

-    Turnauksen aikana alkoholijuomien nauttiminen on ehdottomasti kielletty.

-    Tule mukaan nauttimaan kuningas jalkapallosta vanhojen pelikavereiden kanssa. Pelataan tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.

Ilmoittautuminen turnaukseen tästä.

Lisätietoa turnauksesta: