Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n Tukirahaston haku

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n tukirahaston kevätkauden hakuaika on 6.5. - 31.5.2019. Tukea on mahdollista hakea kaksi kertaa vuodessa, joista syyskauden ajankohta ilmoitetaan erikseen. Tukea on mahdollista hakea myös tapauskohtaisesti hakuajan ulkopuolella hakijan ja joukkueenjohtajan yhteisellä päätöksellä.

Tukea haetaan sähköisellä lomakkeella, joka löytyy TÄÄLTÄ

Tukirahaston tarkoituksena on tukea vähävaraisista perheistä tulevien pelaajien jalkapalloharrastusta ja kilpailutoimintaa Espoon Palloseurassa. Tarkoituksena on turvata seuran pelaajien jalkapalloharrastuksen aloittaminen tai jatkuminen niissä perheissä, joilla on taloudellisen tilanteen vuoksi vaikeuksia selvitä jalkapalloharrastuksen kustannuksista.

Avustusten myöntämisestä päättää johtokunta tukirahastotyöryhmän esityksen pohjalta. Avustussumma on keväällä 2019 enintään 250€ per hakija. Etusijalla hakuprosessissa ovat tukea ensimmäistä kertaa hakevat pelaajat.

Pelaajan saama avustus maksetaan pelaajan joukkueelle käytettäväksi tuen saaneen pelaajan kuluihin. Tuen saamisessa ensi sijalla ovat lapset ja nuoret ja avustuksia myönnetään sekä tytöille että pojille. Tukea rahastosta voi hakea joko pelaaja itse, pelaajan huoltaja tai pelaajan puolesta joukkueenjohtaja.
Päätöksenteossa kuullaan tarvittaessa joukkueenjohtajaa, joukkueen rahastonhoitajaa tai viranomaista. Tarvittaessa hakijan tai hakijan huoltajan on toimitettava tukirahastotyöryhmälle vähävaraisuuden todentavia liitteitä, kuten verotustodistus, palkkatodistus tai Kelan tai eläkelaitoksen selvitys. Lomakkeen tietoja käsittelevät seuran johtokunnan nimittämä tukirahastotyöryhmä ja seuran johtokunta luottamuksellisesti.

Tieto päätöksestä ilmoitetaan hakijoille ja tuen saaneiden pelaajien joukkueiden taloudenhoitajille viimeistään kaksi viikkoa hakuajan umpeutumisesta.

Lisätietoja:

Meri Vehkaperä, puh. 040 514 0646
Markus Heikkilä, puh. 040 865 7801
Ville Karasjärvi, puh. 050 430 1936

Financial support from Espoon Palloseuran Jalkapallo ry Support Fund

The period to apply for the financial support from Espoon Palloseuran Jalkapallo ry Support Fund is 6 May – 31 May 2019. All applications will be reviewed confindentially by the Support Fund working group that has been nominated by the board of Espoon Palloseuran Jalkapallo ry (EPS Football Club). The financial support will be granted by the board.

The application form can be filled in HERE.

The purpose of the Fund is to offer financial assistance for the EPS players that need support in order to be able to play football in Espoon Palloseura (EPS Football club). The maximum amount is 250€ per applicant. Priority will be given to the first-time applicants. The support can be applied by the player her/himself or by player’s guardian or a team leader.

If financial support is granted, it will be paid directly to the applicant’s team account. During the decision-making process, team leader or authorities can be consulted. Also, if needed, the applicant, the applicant's guardian or the team leader will be asked to provide further clarifications for the application.

Information regarding the decision will be communicated to the applicants no later than two weeks after the expiry of the application period.

Further information:

Meri Vehkaperä, tel. 040 514 0646