CopaDelEspS

Juhannusviikolla punnitaan suuret puheet, kun seura tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden katsoa kuka on kuka.
Copa del Espoonlahti on paitsi kolmepäiväinen jalkapallon pelileiri, myös taistelu Espoonlahti kakkosen, kotikentän, mestaruudesta.

Jalkapalloleirillä pelataan pienpelejä (5v5 / 4v4) sekajoukkuein, kaikki 2007-2010 syntyneet tytöt ja pojat ovat tervetulleita.
Joukkueet muodostetaan yhdistämällä niihin pelaajia kaikista osallistuvista ikäluokista. Turnauksen voittaneet kirjoittavat nimensä lähtemättömästi kotipyhätön historiaan.

Leirillä pelataan päivittäin 17.-19.6.2019 klo 9:30-12:00. Pelien päätyttyä tarjoillaan seuran klubitalolla lounas.
Leirin hinta 60€ sisältää ohjauksen ja lounaan. Leirille osallistuvalla lapsella tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen tästä.