Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n vuosikokous pidettiin keskiviikkona 13.02.2019.

Kokouksessa vahvistettiin tilinpäätös sekä toimintakertomus ja myönnettiin tili- ja vastuuvapaus johtokunnalle edelliseltä kaudelta.

Kokouksessa valittiin puheenjohtaja ja johtokunta. Johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Mika Miettinen seuraavalle kaudelle. Johtokunnan jäsenmääräksi päätettiin puheenjohtaja ja yhdeksän (9) jäsentä. Uusiksi jäseniksi valittiin Johanna Virranne ja Taneli Mattelmäki. Lisäksi johtokuntaan valittiin viime kaudellakin johtokunnassa olleet Jani HaverinenVille KarasjärviKai MäkeläPetteri VartiainenMeri VehkaperäMarkus Heikkilä ja Christian Eroma.

Vuosikokouksessa vahvistettiin, että jäsen- ja kannattajamaksujen suuruus säilyy samana. Toimintamaksun suuruudeksi vahvistettiin 140€, jäsenmaksun suuruudeksi 20€ ja kannattajajäsenmaksuksi 50€. Ainaisjäsenmaksu on 10 x jäsenmaksu eli yhteensä 200€.

Lisäksi kokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio kuluvalle kaudelle.

Toimintasuunnitelma 2019

Talousarvio 2019

EPSin kausi 2018 oli täynnä mielenkiintoisia pelejä, kauden kohokohtana miesten edustuksen nousu 2. divisioonaan. Seurassa tehty kehitystyö on huomioitu laajalti ja palaute on ollut erittäin positiivista. Tavoite on jatkaa seuratoimintojen kehittämistä palvelemaan jäsenistöä ja espoonlahden urheiluyhteisöä entistä paremmin. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä ja sarjakauden alkua, sanoo Espoon Palloseuran puheenjohtaja Mika Miettinen kaudesta 2018.

EPSKausi2018