Espoon Palloseuran järjestää jalkapallosta ja liikunnasta kiinnostuneille naisille kuntofutista kaksi kertaa viikossa. Toiminta on tarkoitettu kaikille ikään, kuntoon tai taitotasoon katsomatta. 

Harjoitukset pidetään Eestinkallion koululla tiistaisin klo 20:30-21:00 ja Espoonlahden urheilupuiston tekonurmi 2:lla sunnuntaisin klo 13-14.

 Futu-harjoitukset sisältävät monipuolisesti liikunnan eri osa-alueita, muun muassa kuntotreeniä, kehonhallintaa, nopeus- ja reaktiokykyä kehittäviä treenejä ja luonnollisesti jalkapallon perustaitoharjoitteita.

 Harjoitusvarusteiksi soveltuvat maanantaisin sisäliikuntavarusteet. Sunnuntaisin harjoituksiin sopivat ulkoliikuntaan käyvät vaatteet, kulloinkin vallitsevan sään mukaan sekä jalkineet oman harkinnan mukaan, joko lenkkarit tai nappikset. Säärisuojat eivät ole pakolliset.

 

Osallistumismaksu on 40€/kk per osallistuja ja laskut lähetetään osallistujille sähköpostiin. Hinta sisältää kenttävuorot, harjoitteluvälineet ja ohjauksen.

 

Huom! Maksu ei sisällä vakuutusturvaa, joten on suotavaa, että jokaisella on oma tapaturmavakuutus, mikä kattaa liikuntaharrastuksen.

 

Lisätiedot: Essi Puistonen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautuminen tästä.