EPS TB/C15 Akatemian avoimet harjoitukset

Espoon Palloseuraan muodostettava TB Akatemia järjestää 2001-04 syntyneille tytöille avoimen harjoitusjakson 29.10.-25.11.2018.

Jos olet tavoitteellinen ja motivoitunut pelaaja, joka tähtää korkeimmalle kansalliselle tasolle hyvän joukkuehengen omaavassa porukassa, ammattivalmentajien ohjauksessa, niin tule mukaan avoimiin harjoituksiimme.

TB Akatemian runko rakentuu EPS T04 joukkueen pohjalta, joka on ikäluokkansa kärkijoukkueita maassamme, voittaen mm. Stadi Cupin, Helsinki Cupin ja valtakunnallisen SPL lopputurnauksen. Joukkue on niittänyt menestystä myös kansainvälisesti voittamalla useita pohjoismaisia kutsuturnauksia. Joukkue oli pronssilla kovatasoisessa Atlético Madrid akatemian voittamassa Lennart Johansson Academy Trophyssä viime kesänä, jättäen taakseen nimekkäitä seuroja kuten Manchester City, RCD Espanyol, Crossfire Premier Seattle ja Brøndby IF. Kaudella 2018 joukkue on pelannut menestyksekkäästi sekä T15 ELL mitalisarjaa että T14 Etelä-Länsi -liigaa.

Ensi kaudella joukkue tulee pelaamaan TB sekä C15 ELL -sarjoja, osallistuen mm. Laura Kalmari SM-lopputurnaukseen ja U16 kutsuturnaukseen Barcelonassa. Joukkueen tähtäimenä on 1-2 vuoden kuluessa nousta TB SM-sarjaan. Joukkuetta tulee valmentamaan Boris ”Bobi” Wistuba, apunaan mm. seuran fysiikkavalmentaja (1-3 kertaa viikossa) ja maalivahtivalmentaja (2-3 kertaa viikossa).

Joukkueeseen haetaan kilpaorientoituneita pelaajia ja maalivahtia.

Ole rohkeasti yhteydessä vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajaan

Boris Wistuba                                                          Johan Idman
040 544 9795                                                          040 544 3442
boris.wistuba(a)espoonpalloseura.fi                        johan.idman(a)gmail.com