Espoon Palloseura (EPS) etsii valmentajia kaudelle 2018 – 2019 5v5-, 8v8- sekä 11v11- vaiheisiin.

Mitä haemme:

Haemme valmentajia EPS Akatemia- ja taitokoulujoukkueisiin sekä haaste- ja harrastejoukkueisiin. Valmentajan toimenkuvaan kuuluu valmennuslinjan mukaisen opetusohjelman toteuttaminen.

Espoon Palloseura toteuttaa EPS Metodin mukaista opetussuunnitelmaa, johon seura kouluttaa englannin kielellä. Seuran valmennuslinjaan voit tutustua osoitteessa http://www.espoonpalloseura.fi/eps-metodi/valmennuslinja.

Odotamme sinulta:

• Positiivista, energistä otetta
  • Halua kehittää ja kehittyä
  • Pedagogisia taitoja toimia lasten ja nuorten parissa
  • UEFA B -lisenssiä tai vastaavaa koulutusta, katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön
  • Yhteistyökykyä vanhempien ja muiden sidosryhmien kanssa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

• Ammattitaitoisen ja kehittyvän työympäristön
  • EPS Metodi -koulutuksen (toimintakulttuuri, Positional Play)
  • Mahdollisuuden kehittyä urallasi

Työ alkaa 1.11.2018 ja on määräaikainen.

Lisätietoja tehtävistä antaa EPS:n valmennuspäällikkö Boris Wistuba, puh. 040 544 9795. Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen viimeistään 28.9.2018 sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..