Espoon Palloseuran edustusjoukkue on solminut valmentajasopimuksen Rami Luomanpään kanssa.

Rami on valmentanut aikaisemmin mm. FC Espoon sekä GrIFK:n edustusjoukkueita menestyksekkäästi. Tuoreimpana saavutuksena vuonna 2015 GrIFK nousi ylivoimaisesti kakkosesta Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolle ja onnistui myös säilyttämään ykkösen sarjapaikan kaudella 2016.

Edustusjoukkueen manageri Jari Antikainen kommentoi tuoretta sopimusta seuraavasti:

”Rami Luomanpää on erittäin pidetty valmentaja ennen kaikkea pelaajien keskuudessa.  Yhteistä Ramin valmentamille joukkueilla on mielestäni pelaajien sitoutuneisuus yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Olen todella tyytyväinen, että Luomanpää halusi lähteä rakentamaan Espoon Palloseuran edustusjoukkuetta pitkällä tähtäimellä, sillä tämä seura ja sen juniorit ansaitsevat sen. Uskon, että kolmosen yksi kovimmista valmennustiimeistä löytyy tulevalla kaudella Espoon Palloseurasta”

Rami