Espoon Palloseura perustaa uuden joukkueen 2011 syntyneille pojille. Joukkeeseen ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta kiinnostuneet pojat,
aiempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvitse olla.

Uuden joukkueen perustaminen
Uusi joukkue aloittaa toiminnan lokakuun puolivälin jälkeen, kun talvivuorot tulevat käyttöön.

Harjoitusaikataulu

Päivä Aika Paikka Ensimmäiset harjoitukset
Maanantai 17:00-18:00 Myntinsyrjän jalkapallohalli 23.10.2017
Perjantai 17:00-18:00 Sökövikenin koulu 27.10.2017

Talvikaudella harjoittelun lisäksi joukkue pelaa myös harjoitusotteluita. Lisäksi joukkue voi talven aikana osallistua turnauksiin.

Vapaaehtoiset vanhemmat

Joukkueen toiminnan pyörittämiseen tarvitaan vapaaehtoisia vanhempia. Joukkueen johtoon tarvitaan joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja ja tiedottaja.
Valmennukseen kootaan mahdollisimman iso ryhmä innokkaita valmentajia, isiä ja äitejä. Ilmoittautukaa siis mukaan hauskaan toimintaan.

Seuravalmentaja Tom Jolkkonen on talvikaudella joukkueen harjoituksissa mukana kerran viikossa. Hän myös suunnittelee harjoittelun.

Kaikille joukkueen johtoon ja valmennukseen osallistuville seura tarjoaa maksutonta koulutusta.

Vanhempainkokous
Joukkueeseen perustamiskokous järjestetään Espoon Palloseuran klubitalon kokoushuoneessa keskiviikkona 11.10.2017 klo 18:00.
Kokouksessa käydään läpi joukkueen toiminta, maksut, varusteet ja valitaan joukkueelle johto sekä valmennustiimi.

Liittyminen
Liity joukkueeseen oheisen linkin kautta: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminense?openform&s=n&id=77463C8EDA7A7EFCC2258096002675F6

Tom Jolkkonen
puh. 0400 631300