Espoon Palloseuran järjestää aamuharjoittelua Espoonlahden tekonurmilla. Harjoittelu on tarkoitettu URHEA-luokkalaisille sekä yläasteikäisille ja sitä vanhemmille kilpajoukkueiden pelaajille.

Harjoitukset pidetään tiistaisin sekä torstaisin tn 2:lla klo 7:50-8:40 ja klo 8:40-9:30, paikalla oltava 10 min ennen harjoituksen alkua. Talvella harjoitellaan Espoonlahden kuplassa. Harjoitukset käynnistyvät tiistaina 22.8. urheilijainfolla EPS:n toimistolla klo 8:00-8:45 ja klo 9:00-9:45, urheiluvarustusta ei tarvita. Torstaina 24.8. harjoittelemme normaalin aikataulun mukaisesti. Aamuharjoittelu noudattaa koulujen työ- ja loma-aikatauluja.

Jos olet kiinnostunut aamuharjoittelusta, ole yhteydessä valmennuspäällikkö Boris Wistubaan p.040 5449795 / boris.wistuba(a)espoonpalloseura.fi

Aamuharjoitteluun osallistuvien on täytettävä ilmoittautumislomake täältä.