EPS on valinnut yhteistyökumppanikseen johtavan hotelli- ja ravintola-alan toimijan, Restel Oy:n. Yhteistyön myötä Suomen etelästä pohjoiseen kattavan Cumulus City & Resort -ketjun hotellit ja kylpylähotellit sekä mm. Burger King®-, Rax Buffet -, Huviretki- ja Martina-ravintolat tarjoavat mukavia, kumppanihintaisia elämyksiä EPS:n jalkapalloperheille.

Omilla kulmilla fudisperheitä palvelee rennon viihtyisä ruoka-, seurustelu- ja sporttiravinto O’Learys Iso Omena, jossa järjestyvät niin kaverisynttärit, joukkueenjohtajien taktiikkapalaverit kuin lounastaminenkin.

”Olemme innoissamme voidessamme tukea EPS:n toimintaa. Kattavasta palvelupaletistamme löytyy aina oikea majoitus- tai ravintolavaihtoehto, olipa kyseessä sitten pelimatka, joukkueen päättäjäiset tai vapaa-ajan lomamatka”, toteaa Restelin myyntijohtaja Janne Ojalehto.

 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu lähes 50 hotellia ja yli 200 ravintolaa. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 386,2 M€. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus City & Resort -hotellit, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi