Yhteistyö Mehiläisen kanssa turvaa EPS:läisille nopean hoitoon pääsyn tapaturmatilanteissa Matinkylän ja Leppävaaran toimipisteissä. Yhteistyön myötä seuralaisille tarjotaan myös asiantuntijaluentoja urheilu- ja rasitusvammojen ennaltaehkäisemiseksi sekä nuoren urheilijan arjen tukemiseksi.

Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden saada kaikki terveyspalvelut ja sujuvan hoitoketjun, aina ensiavusta kuntoutukseen saakka, saman katon alta. Mehiläisen Liikuntaklinikka toimii Matinkylän toimipisteessä, missä vastaanottoa pitää viiden maajoukkueen lääkäri, liikuntalääketieteen erikoislääkäri, Esa Liimatainen. Liikuntalääketieteen lisäksi Mehiläisen Matinkylän ja Leppävaaran toimipisteet palvelevat EPS:läisiä laajasti kaikissa terveyteen liittyvissä huolissa.

EPS:läisten ja perheenjäsenien palveluiden käyttö kerryttää myös yhteistyöbonusta seuran toiminnan tukemiseen. Yhteistyöbonuksen kertyminen edellyttää rekisteröitymistä Mehiläisen Urheilunettiin. Muistathan rekisteröidä itsesi ja perheenjäsenesi!