Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n oma kasvatti Jari Antikainen on edustanut Grankulla IFK:ta edelliset 15 vuotta. Ensimmäiset 10 vuotta hän kuului joukkueen runkopelaajiin ja viimeiset viisi vuotta hänen vastuualueenaan oli kyseisen seuran edustusjoukkueen rakentaminen, sekä kehittäminen. Viime kaudella GrIFK sijoittui Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kuudenneksi.

"Vietin Kauniaisissa mielettömät 15 vuotta ja myönnettäköön, että niistä viimeiset kaksi kautta olivat käsittämättömän upeita urheilullisella puolella. Olen tutustunut upeisiin pelaajiin ja ihmisiin näiden vuosien aikana. Nyt oli kuitenkin minulle oikea aika siirtyä uusiin haasteisiin ja odotan todella innoissani paluuta kasvattajaseuraani yli 20 vuoden jälkeen."

Miesten edustusjoukkueen uusi vapaaehtoinen manageri on seurannut omaa kasvattajaseuraansa aktiivisesti vuosien varrella. Erityistä kiitosta saa ennen kaikkea junioripuoli, johon Espoon Palloseura on panostanut merkittävästi viimeisten vuosien aikana.

"EPS:ssä on ymmärretty ja myöskin uskallettu tehdä se, mitä valitettavan monessa seurassa ei. Hyviin valmentajiin on panostettava taloudellisesti ja laadukas valmennus on saatava sinne ihan nappuloihin asti."

Espoon Palloseuran miesten edustusjoukkueen uuden managerin tehtävä on kaikessa yksinkertaisuudessaan nostaa edustusjoukkueen tasoa niin kilpailullisessa kuin myös imagollisessa mielessä.

"Tottakai töitä on paljon edessä, mutta toisaalta sen takia tähän on myös mukaan lähdetty. Uskon vahvasti siihen, että saamme miesten edustusjoukkueen nostettua sille tasolle, minkä nämä upeat juniorit ansaitsevat. Kaikessa yksinkertaisuudessa EPS:n juniorit tarvitsevat riittävän vahvan edustusjoukkueen, toisaalta samalla edustusjoukkue tarvitsee vahvat juniorit."
 MG 1379 edari 1 sposti