EPS:n varustemerkki-  ja varustetoimittajat kilpailutettiin kevään ja kesän aikana.

Laajan ja kattavan kartoituksen sekä  tarjouskilpailun tuloksena seura allekirjoitti monivuotisen sopimuksen Sultrade Oy:n (Umbro/Select) ja Stadium Oy:n kanssa.
Seuravarusteiden jälleenmyyjänä jatkaa tuttu Iso Omenan Stadiumin Team Sales porukka.
Umbro mallisto uudistuu loppu vuodesta teknisempään ja pelaajaystävällisempään suuntaan.
Cafe Tekiksen varustemyymälä on saanut uuden ilmeen ja samalla tuotevalikoima laajenee heti alkusyksystä.

IMG 5737 copy

Kuvassa vasemmalta Marco Dahlstedt (Stadium), Kari Toivonen (Sultrade) ja Janne Kataja (EPS puheenjohtaja)

Lisätietoja:
Jive Väänänen