Espoon Palloseurassa liikkuu viikoittain noin 2000 lasta, nuorta ja aikuista jalkapallon parissa. EPS on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista. Seuran tavoitteena on tuottaa jalkapallon avulla onnistumisen elämyksiä ja iloa seuran pelaajille, heidän perheenjäsenilleen sekä joukkueiden toimihenkilöille.  Tätä toimintaa ovat mukana mahdollistamassa EPSin yhteistyökumppanit.

EPSin visiona on olla suomalaisen jalkapalloseuratoiminnan edelläkävijä. EPS tarjoaa yrityksille erilaisia mahdollisuuksia lähteä mukaan tukemaan yhteiskunnallisesti merkittävää työtä ja hakee jatkuvasti uusia tapoja tehdä mieleenpainuvaa markkinointia kumppaneilleen.

Yritysyhteistyöhön liittyen voit olla yhteydessä Essi Puistoseen: puh. 050 522 6257 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.