Pojat B1

Seferi Valdrin
Mika Johansson
Max Thibault

Yhteyshenkilöt pelien osalta (harjoituspelit, pelien siirrot yms.)

Jouni Heiliö

Joakim Lindfors

Pojat B1 - Uutiset

Pojat B1 tiedote

21.12.2017

Espoon Palloseuran Pojat B1 edustusjoukkue

Joukkue harjoittelee talvikaudella 4-5 kertaa viikossa  Espoonlahden urheilupuistossa, Keski-Espoon lämmitetyllä tekonurmella, Matinkylän lämmitetyllä tekonurmella sekä Kivenlahden kentän alueella. Valmennustiimi koostuu kahdesta valmentajasta ja lisäksi seuran valmennustiimistä (Ikäluokkavalmetaja, maalivahtivalmentaja, fysiikkavalmentaja jne). Joukkue pelaa kevätkaudella valtakunnallisessa B17 ykkösessä. Joukkueen ja seuran tavoitteena on kehittää pelaajia ja pelata sitä kautta mahdollisimman korkealla tasolla. Joukkueessa, valmennuksessa ja seurassa on tehty uudistuksia syksyn aikana tavoitteena parantaa toimintaa entistä parempaan pelaajakehitykseen tähdäten.

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut ja valmis panostamaan futikseen maalivahdin tai kenttäpelaajan paikalla tavoitteellisessa edustusjoukkueessa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Joukkueenjohtaja Jouni Heiliö,