P06 Musta B (ex-Musta C)

EPS P06 Musta C on syksyllä 2015 uudelleen organisoitu, n. 30 pelaajan iloinen ja taitava harraste/haastajatason joukkue. Joukkueemme harjoittelee aktiivisesti 2-3 kertaa viikossa vuoden ympäri. Syksyllä 2018 Musta C yhdistyi joukkueen Musta B kanssa, ja jatkaa toimintaansa nimellä Musta B.

Pelaamme sarjapelien lisäksi myös harjoitusmatseja ja osallistumme turnauksiin. Tulemme mielellämme myös harjoituspeleihin vieraaksi, jos kaipaatte vastustajaa. Ota meihin yhteyttä!

Joukkueen yhteyshenkilöt

Joukkueenjohtajat:

Minna Jänis, puh. 050 516 9309, minna.janis(at)gmail.com

Esa Johnsson, esa.johnsson(a)gmail.com

Valmentajat:

Lasse Lintunen

Rino Turunen

Sami Miettinen

P06 Musta C - Uutiset

P06 Musta B tiedote (ex-Musta C)

EPS P06 Musta C ajankohtaista:

Ikäryhmän joukkueet Musta B ja Musta C ovat yhdistyneet marraskuun 2018 alusta. Joukkueessa on kaksi peliryhmää: haaste ja harraste.

Talvikaudella 2018-19 kutsumme teidät vieraaksemme Esport Arenalle pelaamaan harjoitusotteluita lauantai-iltaisin klo 19-20! Ole yhteydessä joukkueenjohtoon, niin sovitaan ajankohdasta.

EPS P06 Musta C