Joukkue ja miten siihen voi liittyä?

EPS P06 Akatemia on kilpajoukkue urheilullisille ja taitaville futareille. Joukkueessamme pelaa 25 kilpatason jalkapalloiluun sitoutunutta poikaa. Valmennettuja harjoitus / pelivuoroja on säännöllisesti 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Kentät pallokasseineen ovat pelaajiemme käytössä 7 päivää viikossa ja kannustammekin pelaajiamme omatoimiseen yhteisiin pelailuihin ja pallo leikkeihin myös omalla ajalla. Joulutaukoa pidämme 2-3 viikkoa ja kesätaukoa Helsinki Cupin jälkeen noin 3-4 viikkoa.

Jos olet harrastanut jalkapalloa kilpatasolla tai koet, että taitosi riittää haastamaan EPS P06 edustusjoukkueen pelaajat, ota rohkeasti yhteyttä seuran talenttikoordinaattoriin Janne Kangasniemeen tai seuran valmennuspäällikköön Boris Wistubaan. Janne Kangasniemi toimii myös 2006 ikäluokan Akatemia joukkueen päävalmentajana ja muiden P06 ikäluokan joukkueiden valmentajana, keskittyen näin kyseiseen ikäluokkaan.

Maalivahdit:
1    Anton Tarjanne