P06 Akatemia

EPS P06 Akatemia on poikien kilpajoukkue, jonka tavoitteena on tarjota Espoon paras kasvupaikka 2006 syntyneille jalkapallon junioreille. Seuran tavoite on saada ikäluokasta vähintään 5 piiritason pelaajaa ja 2 tulevaa maajoukkuepelaajaa.

Joukkueella on käytössä hyvät kentät ympäri vuoden, ja kokenut valmentaja Janne Kangasniemi. Janne valmentaa nuoria myös piiritasolla, joten joukkueemme saa käyttöönsä viipymättä uusimman tieto-taidon juniorijalkapalloilun huipulta. Valmennusta täydentää hyviä näyttöjä ikäluokan juniorivalmennuksessa jo antaneet Julio Nikula ja Tuomas Tiippana.

Etsimme jatkuvasti uusia kovimman kilpatason pelaajia. Olemme myös kiinnostuneita turnauksista ja harjoitusotteluista, joten ole yhteydessä jojoon, jos olette kiinnostuneita sopimaan ottelun.

Joukkueen yhteyshenkilöt:

Joukkueenjohtajat:
Tuomas Salusjärvi

Maarit Tarjanne

Pelit ja huolto:

Tommi Hellqvist

Juha Härkönen

Päävalmentaja:
Janne Kangasniemi
UEFA B-lisenssi
janne.kangasniemi(a)espoonpalloseura.fi

Valmentajat:
Tuomas Tiippana

Julio Nikula

P06 Akatemia - Uutiset

Harjoitusajat Nimenhuuto.comissa

Talvikauden harjoitusajat on lisätty Nimenhuuto.comiin, käykää katsomassa ja ilmoittautumassa.