Joukkue ja miten siihen voi liittyä?

EPS P05 Musta C on joukkue innostuneille futareille, jotka haluavat harrastaa ja kehittyä omantasoisessaan porukassa. Joukkueessamme pelaa yli 20 harrastetason jalkapalloilusta innostunutta. Harjoittelemme säännöllisesti 2 kertaa viikossa. Lisäharjoituksiinkin on mahdollisuus. Pelejä noin 2, max 3 kertaa kuukaudessa.
Koska pelejä ja harjoituksia on kohtuullisesti, sopii hyvin myös kakkosharrastukseksi.

Voit tulla ensin kokeilemaan, mutta kun olet päättänyt liittyä, täytä alla olevasta linkistä jäseneksi ilmoittautumislomake:

Jäseneksi-ilmoittautumislomake

Arvio harrastamisen kustannuksista:

Seuramaksu (tulee maksuun keväisin, maaliskuun lopussa), 160 €/v kaudelta 2017-2018
Pelipassi 40€/kalenterivuosi + vakuutus 40 €/v
Joukkuemaksu 60 - 75 € / kk, jolla katetaan  kenttävuokrat, valmentajien palkat ja peli/turnaus-maksut.

Lisäksi itse hankittava varusteet (mm. pelipaidat, shortsit, jalkapallokengät, säärisuojat, sukat, pallo)

Lisätietoa joukkueesta joukkueenjohtajalta.