EPS P03 Akatemia - Joukkueen säännöt

Ilmoita aina suoraan vastuuvalmentajalle, jos olet estynyt tulemaan harjoituksiin. Ilmoita vähintään päivää ennen soittamalla. Jos en vastaa, niin tekstiviestillä syyn kera.

Tule aina tarpeeksi ajoissa. Ohjelmaan merkattu alkamisaika on harjoituksen alkamisaika. Jos myöhästyt ilman lupaa, et osallistu harjoituksiin. Jos tiedät, että myöhästyt, ILMOITA!

Pukeudut aina EPSin varusteisiin (sovittuihin sellaisiin) joukkueen tapahtumiin. Edustat seuraa, jonka logoa kannat rinnassa.

Jos haluat, että sinua kunnioitetaan, osoita itse myös kunnioitusta. Jokainen joukkueen jäsen (pelaaja, valmentaja, jojo, huoltaja etc.) on tärkeä, vaikka roolit olisivat erilaisia. Sama koskee seuran muita edustajia.

Kätellään, kun tullaan treeneihin ja kun poistutaan. Kättelen myös, jos törmätään siviilissä. Annat itsestäsi kunnioittavan ja suoraselkäisen kuvan. Muista myös, jos näet valmentajan keskustelemassa toisen henkilön kanssa, jota et tunne, niin kättele myös häntä. Ikinä ei tiedä, onko hän juuri se, joka mahdollistaa jotain tulevaisuudessa.

Kiroilu ei kuulu keskustelu sanastoon. Ne ovat voimasanoja, joita käytetään äärimmäisissä tilanteissa :) Jälleen kerran, minkä kuvan haluat itsestäsi antaa.

Älä tule harjoituksiin ”heräilemään”. Tule ottamaan sieltä kaikki irti, jotta myös muut ympärilläsi saavat sinusta kaiken irti. Jos tuntuu, että et saa itsestäsi irti, niin soita ja pidä vapaapäivä.

Pelaa/harjoittele tunteella, mutta älä anna tunteiden hallita valintoja. Ylilyönneillä et auta joukkuettasi menestymään.

Ole suvaitsevainen ja ennakkoluuloton. Joukkueessa ei ole etnisiä, uskonnollisia tai kulttuurillisia rajoja. Täällä olemme kaikki jalkapalloihmisiä. Kaikista ei pidä tykätä, mutta kaikkien kanssa pitää pystyä tulemaan toimeen, muuten et pärjää tässä lajissa.

Tule kysymään/kertomaan, jos jokin asia vaivaa tai jos et ymmärtänyt. Valmennus on pelaajia varten, ja olemme kaikki samassa ”veneessä”. Jos asiasi on arkaluonteinen, niin luonnollisesti se jää luottamukselliseksi valmentajan ja pelaajan välille. Ongelmat ratkeavat vain niistä puhumalla.