Pelaajaksi EPS:aan

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista. Jäseniä seurassa on yli 1800.
Seurassa työskentelee 14 päätoimista valmentajaa, hallinnon ja jäsenpalvelun rattaita pyörittää toimistossa kaksi työntekijää.
Seuran tavoitteena on tuottaa jalkapalloharrastuksen avulla onnistumisen elämyksiä ja iloa seuran pelaajille, heidän perheenjäsenilleen sekä
joukkueiden toimihenkilöille seuran toiminta-alueella Suur-Espoonlahdessa.

Tarjoamme mahdollisuuden jalkapalloharrastukseen viisivuotiaista jalkapallokoululaisista ikämiehiin ja aikuisten kuntofutisryhmiin.

Nuorten ikäluokissa käytämme ikäluokkamallia. Siinä jokaisella ikäluokalla on seuran päätoiminen ikäluokkavalmentaja, joka vastaa ikäluokan valmennuksesta
kokonaisuutena. Jokaisella ikäluokan joukkueella on oma vapaaehtoisista ja /tai oto-valmentajista koostuva valmennusryhmänsä, joiden johtajana ja tukena ikäluokkavalmentaja toimii.

Tervetuloa siis  pelaamaan jalkapalloa Espoon Palloseuraan, mukaan pääset kuntoon tai taitoihin katsomatta. Jokaiselle löytyy sopiva ympäristö oppia ja pelata jalkapalloa.
Ota yhteyttä ikäryhmäsi ikäluokkavalmentajaan, hän ohjaa sinut sinulle sopivaan joukkueeseen. Ikäluokkavalmentajien yhteystiedot löytyvät täältä.

Seuran vuosimaksu eli ns. seuramaksu

Seuramaksuksi kaudelle 1.4. 2018 - 31.3. 2019 seuran vuosikokous vahvisti 13.2. 2018 160€. Puolikausimaksu astuu voimaan 1.10.2018 ja on suuruudeltaan 90 €.

Seuramaksun lisäksi seuran joukkueet rahoittavat toimintaansa joukkuemaksuin. Niiden suuruuden hyväksyy vuosittain kunkin joukkueen vanhempainkokous.

Tervetuloa seuraan -tiedotustilaisuuden pdf-aineiston voit ladata tästä.

Valmentajaksi EPS:aan

Oletko kiinnostunut valmennuksesta?

Kasvavassa ja kehittyvässä seurassamme on jatkuvasti tarvetta valmentajille.

Espoon Palloseurassa voi jatkaa jalkapallouraansa valmentajana tai aloittaa sen uudelleen oman lapsen joukkueessa. Junioripelaajat voivat laajentaa

jalkapalloharrastustaan aloittamalla apuvalmentajana joukkueissamme tai jalkapallokoulussa. Kokeneet, mahdollisesti muissa seuroissa kyntensä näyttäneet, valmentajat ovat tervetulleita näyttämään osaamistaan.

Seuramme kasvaa keväisin uusilla joukkueilla. Jalkapallokoulusta perustetaan joukkueet 6- ja 7-vuotiaille tytöille ja pojille.

Näihin joukkueisiin perustettaviin valmennusryhmiin tarvitaan vastuu- ja/tai apuvalmentajia.

Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa, tämän lisäksi Espoon liigan pelit, Espoon liigan lopputurnaus ja mahdolliset joukkueiden itse valitsemat turnaukset ja pelit.

Vuosittain perustetaan myös tasojoukkueet E10-ikäluokkaan.

Joukkueet toimivat eri tasoilla tavoitteellisesta kilpajalkapallosta harrastefutikseen.

Joukkueisiin tarvitaan innostuneita valmentajia vastuuvalmentajista apuvalmentajiin.

Nuorille, Espoon kaupungin kesäsetelin saaneille,15-19-vuotiaille jalkapallojunioreille tarjoamme kesätöitä jalkapallokoulussamme toukokuusta syyskuuhun.

Kesätöistä tiedotamme verkkosivuillamme jokaisen vuoden helmikuussa.

Espoon Palloseura tarjoaa valmentajilleen jatkuvasti koulutusta. Sinettiseurana olemme antaneet lupauksen, että kaikki vastuuvalmentajamme ovat käyneet vähintään D-valmennus-

kurssin. Seurassamme on mahdollista kouluttautua alan huipulle asti.

Ulkopuolisten tarjoaman koulutuksen lisäksi järjestämme sisäistä koulutusta.

Jos tunnet arvomme ilon, urheilullisuuden ja avoimen kommunikoinnin omaksesi ja haluat tulla kehittämään toimintaamme valmentajana, niin ota yhteyttä.

Ikäkausivalmentaja

Tom Jolkkonen

p.0400 631 300

tom.jolkkonen(a)espoonpalloseura.fi

Valmennuspäällikkö

Boris Wistuba

p.040 9673845

boris.wistuba(a)espoonpalloseura.fi

Toimihenkilöksi seuraan tai joukkueeseen

Espoon Palloseuran Jalkapallo ja sen yli 50 joukkuetta pyörivät valtaosin vapaaehtoisvoimin. Apuvoimia, tekeviä käsiä, organisaattoreita, pelinohjaajia, toimeliaita turnausjärjestäjiä ja varainkerääjiä sekä monenlaisia muita vapaaehtoisia tarvitaan 1600 jäsenen seurassa jatkuvasti.

Aloita kokonaan uusi harrastus: vapaaehtoistyö lasten ja nuorten parissa, ja tule mukaan EPS:n seuratason toimintaan. Tai liity lapsesi joukkueen toimihenkilöihin. Annat arvokasta aikaaksi lapsille ja nuorille mahdollistamalla heidän harrastamisensa. Samalla saat iloa ja elämyksiä yhdessä oman lapsesi ja hänen joukkueensa sekä muiden mukavien ja samanhenkisten aikuisten kanssa.

Lisätietoa EPS:n toiminnasta saat seuran johtokunnan jäseniltä tai sen toimihenkilöiltä. Kaikkien yhteystiedot löydät Yhteystiedot-välilehdeltä. Joukkueiden toimihenkilöt kertovat mielellään joukkueiden toiminnasta. Yhteystiedot löydät joukkuesivuilta.

Kaikkien panos on arvokas ja tärkeä!