Miehet Edustus

Futis on parasta paikan päällä, tule yytsimään kolmosta!

Kausikorttimainos 2017

Me olemme Espoon Palloseuran miesten edustusjoukkue!

Tavoitteemme on kehittää pelaajia ja joukkuetta kohti omaa urheilullista huippuaan, sekä toteuttaa laadukasta jalkapallotoimintaa. Kilpailemme kaudella 2017 Uudenmaan Kolmosessa, joka alkaa huhtikuussa. Pelaamme kotiottelumme, tottakai, Espoonlahden urheilupuiston tekiksellä. Kehitämme jatkuvasti yhteistyötä seuran B- ja A-junioreiden sekä miesten haaste- ja harrastejoukkueiden kanssa.

Jos mielit mukaan toimintaan uutena pelaajana ota yhteyttä päävalmentaja Kalle Tallqvistiin tai jos mielit mukaan toimintaan toimihenkilönä, sponsorina tai yhteistyökumppanina ota yhteyttä joukkueenjohtaja Jive Väänäsen.

Jäseneksi-ilmoittautumislomake

Yhteystiedot: