Espoon Palloseura järjestää valmentajilleen, joukkueenjohtajilleen ja huoltajilleen koulutusta.
Koulutus voi olla seuran sisäistä tai ulkopuolisten kouluttajien tarjoamaa.

Joukkueenjohtajakoulutus

Joukkueenjohtajakoulutuksesta voi kysyä Miia Kähärältä p.040 568 9673.

Joukkueenjohtajille ja huoltajille järjestetään myös ensiapu- ja huoltajakoulutusta, kesäjuhlia ja talouskoulutusta.

Valmentajakoulutus

Valmentajakoulutuksesta vastaa nuorisopäällikkö Tom Jolkkonen p.0400 631 300.

EPS Metodi -koulutukset

EPS käynnisti uuden valmennuslinjan ja -metodin mukaiset valmentajakoulutukset kaikille seuran valmentajille syyskuussa 2015.

Uusi EPS Metodi sisältää valmennuksen tavoitteet, tavan valmentaa niin, että peli on koko ajan keskiössä sekä auttaa valmentajia
ymmärtämään jalkapallon lainalaisuudet ja huomioimaan ne päivittäisessä valmennustyössä.

Tämän lisäksi koulutuksessa käydään läpi viikko- ja päiväsuunnitelman tekeminen ja valmentajille annetaan 20-30 ikäluokan osaamis- ja tavoitetason mukaista malliharjoitusta.

Kauden 2016-2017 Metodi-koulutuksista voit lukea lisää täältä