eps tytot Picture-124 w600pxEspoon Palloseuran Jalkapallo tarjoaa aktiivisen harrastuksen pelaajilleen, pääosin 6 - 20 -vuotiaille tytöille ja pojille. Vanhin poikien ikäluokka on A -juniorit, tyttöjen B-juniorit. Nuorimmat pelurit ovat 5-6 -vuotiaita jalkapallokoululaisia. Seurassa on miesten ja naisten edustusjoukkueet. Näiden lisäksi EPS:ssa pelaa miesten kakkosjoukkue, kolme miesten harrastejoukkuetta sekä naisten harrastejoukkue.

Seura pyrkii tarjoamaan jalkapallon harrastusmahdollisuuden mahdollisimman monelle alueen juniorille, ja seuran edustusjoukkueiden tavoitteena on pelata mahdollisimman korkeilla sarjatasoilla.

Toiminnassaan seura on pitkäjänteinen. Heti joukkueita perustettaessa asiat tehdään seuran järjestelmän mukaisesti, seuran kouluttamien ammattitaitoisten ohjaajien tukemana ja valvomana. Harrastustaan aloittavista lapsista ja nuorista osa tähtää pitkälle, ja heillä taataan tähän myös edellytykset. Seura tuntee vastuunsa haaveen toteuttamisen alkutaipaleesta.

eps joukkueEPS40v 28 233x200pxDSC 2130 edited-1 h600pxDSC 6570 edited-1 chanrun

Joukkueiden kotisivut:

Joukkueen omien kotisivujen ylläpitämisen hoitaa joukkueet itse.
Vähintään sivuilla tulee olla ajantasaiset yhteystiedot.
Koulutus materiaalin voit ladata (pdf. ver.1.1) TÄSTÄ

Lisätietoa sivujen ylläpidosta janne.kataja(a)espoonpalloseura