Etusivu

EdustusjoukkueSeuraTapahtumat

EPSiCast jakso 3 – Alkukauden pelaaja-arvioinnit

Hyppää mukaan EPS edustuksen matkaan ja ole mukana luomassa ainutlaatuista Espoolaista jalkapallokulttuuria ja kasvattamassa EPS yhteisöä. EPS Mediatiimin Erkka Tuomisto ja Teppo Laaksonen arvioivat...
EdustusjoukkueSeuraTapahtumat

Miehille piste Helsingistä – Lauantaina isännöidään Jazzia

EPSn miehet ottivat Ykkösen kauden neljännen sarjapisteensä sunnuntai-iltana Helsingissä kun paikalliskamppailu HJK Klubi 04ää vastaan päättyi maalittomana 0-0. Molemmat joukkueet pelasivat erinomaista puolustuspeliä ja...
EdustusjoukkueSeuraTapahtumat

Miehet Klubi 04n vieraaksi Helsinkiin

Äitienpäivänä EPSn miesten edustusjoukkueen kausi Ykkösessä jatkuu taas paikallisottelulla. Viime viikon Atlantis-kotipelin jälkeen nyt luvassa on visiitti Helsinkiin Klubi 04n vieraaksi. Kuten muistamme Ykkösessä...

Kausikortti

Hyppää mukaan EPS edustuksen matkaan. Kausikorttilaisena olet mukana luomassa ainutlaatuista Espoolaista jalkapallokulttuuria ja tuet seuran edustusjoukkuetoimintaa.

Miesten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella uutta valtakunnallista Miesten Ykköstä. Ykkönen on Palloliiton kolmennaksi korkein sarjataso.

Kausikortti 75€  (sis. postitus).

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Miesten kotiotteluihin (Suomen Cup, Miesten Ykkönen ja mahdolliset karsintapelit). Tapahtuma-alue aukeaa 60 min ennen ottelun alkua.

 

Kumppaniksi

Kun synnytämme jalkapallokulttuuria, luomme kauaskantoista hyvinvointia Espooseen.
Siksi Espoon Palloseuralle merkittävää on myös se, mitä tapahtuu peliajan ulkopuolella.

Tarjoamme alueen yrityksille mahdollisuutta olla mukana kehittämässä ennakko-luulotonta, avointa ja vastuunkantavaa espoolaista jalkapallokulttuuria.

Kun arvomme kohtaavat, löydämme toiminnallista, arvopohjaista yhteistyötä, joka vie Espoolaista yhteisöä, ympäristöä sekä urheilua eteenpäin.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Janne Ohralahti, Toiminnanjohtaja
Espoon Palloseura ry
050-3903016
janne.ohralahti@espoonpalloseura.fi

YHTEISTYÖ­KUMPPANIT