EPS - Verkosto on yrityksille tarkoitettu tuotepaketointi, jolla yritykset pääsevät tukemaan Suur-Espoonlahden alueella toimivan Espoon Palloseuran toimintaa.
Yrityksiltä saadut tuet käytetään kenttäolosuhteiden parantamiseen, valmennuksen laadun ja osaamisen parantamiseen sekä valmennusvälineiden hankintaan.
Hankkimalla EPS - Verkosto tuotteen, yritys tukee jokaisen EPSiläisen jalkapalloharrastusta sekä lasten ja nuorten hyvinvointia.

Ota yhteyttä seuraan ja sovi tapaaminen, jossa kuulette lisää EPS - Verkostopaketeista miten pääsette mukaan tukemaan Espoon Palloseuran toimintaan!

Joukkuesponsorille lisänäkyvyyttä seurassa (= 50/50 -malli). Ota yhteyttä Jari Kanth (jari.kanth(a)espoonpalloseura.fi)

EPS Yritysverkosto

EPS VERKOSTOYRITYKSET
 No  YRITYS  YRITYKSEN KOTISIVUT  VERKOSTOPAKETTI