Cafe Tekis palvelee

6.12.2017   Kiinni

18.12.2017 - 1.1.2018  Kiinni

16.2.- 23.2.2018  Kiinni

Tarjolla kahvia, teetä ja kaakaota, tuoretta pullaa, sämpylöitä, karjalanpiirakoita, välipalatuotteita, suklaapatukoita, virvokkeita, mehuja ja jäätelöitä. Maksaa voi käteisellä, kortilla tai prepaid -välipalakortilla. Joukkuetilaukset myös laskutuksena.

Neukkaritilaukset: Katamme etukäteen tehdyt tarjoilujen tilaukset neuvottelutilaan, joka on varattava erikseen. Pyydä tarjoilutilaus lomake toimisto(a)espoonpalloseura.fi.

Neukkarivarauskalenteri

Leiri- tai pelimatkaruokailut: Räätämöimme tapahtumien luonteen mukaan tarjoilut leireille ja pelimatkoille.

Futissynttäritarjoilut: Synttärisuolaisena kinkku-ananas- tai jauhelihapizzaa 23,60 € / uunipelti, josta saa kahdeksan (8) pizzapalaa.

Futissynttäreitä varten varaa tilat haluamallesi päivälle, ja kun ne on varmistettu, sen jälkeen voit tilata tarjoilut kahviosta.

Tarjoilutilaukset sähköpostilla toimisto(a)espoonpalloseura.fi

Jos haluat järjestää futissynttärit, niin ota yhteyttä meihin tällä yhteydenottolomakkeella.

Mikäli haluat tarjota jotain muuta kuin kahvilan listalla olevia tuotteita kuten täytekakkua, sen voit tuoda itse. Samoin kuin niiden tarjoiluun tarvittavat astiat. Myös koristelut ja tilan loppusiivous tulee hoitaa itse. Seura edellyttää, että ainakin osa tarjoiluista ostetaan seuran kahvilasta, jotta neukkarin saa käyttöön!

Varustemyynti Café Tekiksellä

Sukat, pipot, T-paidat, reput ja pelikassit sekä erilaista fanitavaraa ja huoltotarvikkeita (kylmää, teippiä) saatavilla suoraan hyllystä. Samoin peleihin ja kannustukseen tarpeelliset viirit (isot ja pienet) sekä kannatusliput, jättikädet ja kaulahuivit.

IMG 1800  IMG 1803  IMG 1841    IMG 1883

Varustemyynti Iso Omenan Stadiumissa

Joukkueet tilaavat pelipaidat ja -shortsit, verryttelyasut ja college -asut, takit ynnä muut varusteet Stadium Iso Omena Team Salesista. Team Salesissa
on seuravarusteista sovituskappaleet. Tilaus tehdään sähköpostitse, toimitusaika on noin neljä viikkoa.

Seuran Stadium-yhteyshenkilö on Miia Kähärä p. 0400 789 577, toimisto(a)espoonpalloseura.fi

Stadiumin Team Sales -seurasivu tilauksien tekemistä varten